Stichting Queri
Hulp voor mens en dier

Animal Assisted Therapy

Achtergrond van deze therapie.

Huisdieren zijn diep verbonden met hun mens. Ze leven letterlijk in het energieveld van hun baas.

Dieren als leermeester en heelmeester.

Ze zijn erg sensitief en stemmen zich op diep niveau af op hun mens. Huisdieren pikken de emoties op van hun mens, ook als die verstopt zijn in diepe lagen van hun lichaam. Ze kunnen trauma`s oppikken en de emoties die daarover verstopt waren. Wat er dan kan gebeuren is dat het dier die verborgen emoties terug spiegelt naar zijn mens`. Dat doet hij eigenlijk automatisch, vanwege de verbinding met zijn mens. Hij laat als het ware zien aan de mens waar de pijn zit. Het trauma uit kindertijd, of zelfs ver daarvóór reflecteert het dier terug naar zijn mens. Dit neemt de vorm aan van `probleemgedrag`.  

Bijvoorbeeld angst gedrag, vermijding, vlucht gedrag, onzindelijkheid en zelfs ziektes en fysieke kwalen, die een afspiegeling zijn van wat er in zijn mens gaande is of was.

De mens is zich vaak niet bewust van de signalen van zijn dier en is ervan overtuigd dat het `probleem` iets van het dier zelf is. Dat klopt voor een groot deel! Het dier heeft in zijn verleden eenzelfde soort trauma ervaren. Omdat  dit zich op dezelfde frequentie heeft afgespeeld als die van zijn mens, komt dit naar boven (wordt getriggerd).Het huisdier fungeert hier als een soort leermeester.

Dit is een prachtig geschenk van het Universum!

Als het herkent wordt, waar de oorzaak van de issues van het dier zit, dan kan het tevoorschijn gehaald en geheeld worden. De heling werkt naar beide kanten: zowel voor de mens als het dier wordt het trauma geheeld De mens en zijn dier ervaren hun band nu als nog liefdevoller dan ooit tevoren en de relatie verbetert aanzienlijk,

Wat veel dieren ook doen, is zelf de heling bieden aan hun mens. Als bij hun mens verdriet opkomt, dan bied hij troost door dichtbij te komen, tegen hun mens aan, spinnen (kat), knuffelen en rust geven. Ze zijn dan de heelmeesters.

Dieren zijn meestal beide, zowel leraar als heler. Soms is de ene dominant, soms de andere. Dat hangt af van wat de mens op dat moment nodig heeft, maar ook het dier zelf.

De therapie van Marjan is op deze eigenschap van de relatie tussen mens en huisdier gebaseerd.

Als een mens problemen heeft in zijn dagelijks leven en graag wil werken aan de dieper liggende oorzaken, dan kan zij via hun eigen dier (dieren communicatie) , of een therapie dier veel opsporen en verborgen wonden naar boven halen en heling in gang zetten (transformeren) .

Deze heling gaat beide kanten uit, omdat de wond voor beide op dezelfde frequentie lag.

Dieren zijn, net als mensen, met elkaar verbonden en met de mens. Ze kunnen veel dieper `kijken`, dan mensen en vertalen dit dan naar Marjan. 

De methoden die Marjan inzet zijn  zeer divers en volgen de energie van de zichtbare, huidige pijn, terug naar de oorsprong, om die op te lossen en door het energie systeem van de mens (en dier) door te voeren.

Meer over de therapie.

Vanwege hoog sensitiviteit voor energy frequenties, geluid, licht en vaak ook kleuren kan Marjan gebruik maken van al die verschillende energieën en heling op meerdere niveaus tegelijk op gang brengen. Zowel voor trauma/ wonden vanuit de huidige jeugd, maar ook generaties, vorige levens en op cellulair en energetisch niveau.

Emoties die opgeslagen waren in het lichaam, hart en geest, kunnen worden bevrijd en kunnen nu ervaren worden. 

Emotie is Energie in Beweging.! Huilen, lachen, boosheid uiten, alles wat tijdens het moment van trauma onderdrukt en opgeslagen werd in weefsels en organen en hart, kan geventileerd worden. Omdat het zolang verborgen geweest is, kan dit heftig aanvoelen. Als een vloedgolf, het hek van de dam.

Voor veel mensen is dit een angstige ervaring. Tijdens de opvoeding hebben we vaak geleerd dat we onze emoties `in toom moeten houden. Als we ze eindelijk de vrije loop laten, dan kan dat heftig zijn.

Het voelt onveilig om emoties te uiten en dan kunnen er paniek aanvallen ontstaan.  

Heling kan belemmerd worden als de mens blijft steken in zijn  (vaak onbewuste) angst. Er kan even een vooruitgang geboekt worden, maar angst voor het onbekende kan  zorgen voor terugval.

Safety First! 

Marjan biedt altijd ondersteuning voor het reguleren van angsten. Het `resetten` van angst energie, naar rust en vertrouwen vormt de basis van iedere vorm van groei.  Vanuit vertrouwen en in kleine stapjes wennen aan nieuwe energie (her programmeren), zorgt voor een blijvende transformatie. 

Vele methoden en technieken heeft  Marjan als professional geleerd. 

Door middel van wat wel eens `channeling`` genoemd wordt en contact met Hogere Zielen wordt voor iedere cliënt, mens of dier, precies de juiste energie ingezet. 

Emotional Freedom Technique (tapping), Touch for Health, Reiki, Bach remedies, Healy (medisch hulpmiddel voor frequentie therapy), Kinesiologie en vele andere, vormen de `gereedschapskist` . Voor iedere cliënt wordt door middel van channeling en Energy Testen, een geheel eigen programma ontworpen. 

Iets over de achtergrond en symptomen van de problemen van sensitieve mensen (en dieren).

Sensitieve mensen en dieren hebben meer moeite om zich te handhaven in de realiteit van een op succes en macht en commercie gerichte consumptie maatschappij. Meer dan de gemiddelde mens trekken ze zich het leed van anderen aan en zelfs het leed van de wereld voelen ze diep. Deze mensen zijn empatisch en hebben de neiging de pijn van anderen te absorberen en te voelen alsof die van henzelf is. Het effect hiervan is dat zij zelf ziek worden, omdat ze de pijn van anderen in hun systeem hebben opgeslagen en niet beseffen dat het niet van henzelf is. Daarom blijven ze deze pijnen bij zich dragen en alles wat ze tegen komen wat eenzelfde vibratie heeft, wordt er bovenop gestapeld. Vaak uit zich dit in symptomen zoals depressie, stress gerelateerde aandoeningen zoals fibromyalgie, chronische pijn, vermoeidheidssyndroom, verslaving, relationele problemen, problemen met autoriteit en andere. Heel vaak gaat dit gepaard met een vorm van ADHD/ADD of ASS.



Soul Connection Healing methode


De diverse trajecten keuze menu

Klik op de behandeling voor meer informatie over de behandeling, duur en tarieven of klik hier om direct in contact te komen.

Traject Safety First

Cat Assisted Therapy C.A.T.

Energetisch Transformatie Traject

  Reiki behandeling

Healy behandelingen

Chakra tarot legging

Hulp bij verlies van dierbaren

Workshops Soul Connection Energy Dance.

Voor evenementen kunt u Marjan boeken voor het geven van workshops die mensen kennis laten maken met het reguleren van hun eigen energie. Voor het helen van kwalen en ongemak en leren omgaan met emoties. 

Waar is dit handig voor?

De mens beschikt van nature over een zelfhelend vermogen. Dit zijn we helaas over de eeuwen heen verleerd of het werd in de bestaande cultuur niet geaccepteerd en niet begrepen en dus geweerd. 

Wat men in de workshop kan leren is hoe ieder mens bestaat uit een samenspel van verschillende energiën die met elkaar samenwerken om het leven van de persoon zo gezond mogelijk door te komen. Alles bestaat uit energie, ook de dieren, de natuur en de elementen en het Universum is de Bron waar dat allemaal uit voort komt en mee verbonden is.

 Ieder mens heeft met zijn energie weer effect op anderen omdat we met elkaar verbonden zijn. Zo ontstaat er een Energy Dance tussen mensen, dieren, de natuur en de elementen.

De workshops zijn motiverend, inspirerend en voor een groot gedeelte met bewegingen op muziek.

De kosten voor workshops, de duur en de onderwerpen gaan in onderling overleg met de organisatie die dit aanvraagt.

De opbrengsten van de energetische behandelingen komen ten goede aan de dieren van stichting Queri. Klanten van NU&Hier kunnen energetische behandelingen ontvangen op basis van een bijdrage naar draagkracht of verrichten van een wederdienst.




Disclaimer:
De cursus en sessies zijn geen medische handelingen en de deelnemers wordt aangeraden eerst met hun behandelend arts te overleggen alvorens zich in te schrijven. Niets is een vervanging van reguliere zorg, maar een mogelijke aanvulling.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen